Word SDeal partner

Wij zijn SDeal, hét nieuwe online product platform!

Met SDeal willen wij aan de vraag voldoen van winkels die een productvoorraad hebben en deze online willen aanbieden. Zo willen we een samenwerking met jou aangaan, jouw voorraad koppelen met onze kennis van online shoppen.

Wat SDeal doet is je productvoorraad koppelen aan ons platform en daarmee ook aan al onze bezoekers. Dit zorgt simpelweg voor meer omzet voor jou!

Je hebt geen eigen webshop nodig en het onderhoud daarvan. Je hoeft alleen je voorraad bestand van je sportartikelen aan te leveren en wij zorgen dat deze in onze webshop komt te staan met afbeeldingen, teksten e.a info. Wij verzorgen  de gehele online marketing.

Door onze samenwerking zorgen wij ervoor dat jouw voorraad dagelijks bij een groot publiek wordt aangeboden!

Waarom verkopen op SDeal

Meer orders voor jouw webshop en weinig onderhoud? Onze productfeed specialisten helpen je bij de aansluiting en het verbeteren van jouw content. Je orders worden eenvoudig doorgestuurd naar jouw systeem. Je hebt pas kosten bij een betaalde order.

Eenvoudig in gebruik

  • Meer bereik met jouw producten
  • Pas kosten bij een betaalde order
  • Meer omzet voor jou!

 

Wil je jouw webshop aanmelden op SDeal?

Vul het aanmeldformulier in zodat wij kunnen inschatten wat de potentie is van jouw campagne op SDeal. Vervolgens nemen we contact met je op en ontvang je van ons persoonlijke begeleiding bij het aansluiten van jouw shop.

Of stuur een mailtje [email protected] met je verzoek en wij nemen contact met je op.

Wil je jouw shop aanmelden op Sdeal?

Ja Nee

Gegevens contactpersoon